ÇİZGİ İLKOKUL

HER ÖĞRENCİYİ KENDİ ZİRVESİNE TAŞIRIZ!

TOPLUMSAL DUYARLILIĞI YÜKSEK SOSYAL ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİYORUZ.

Okul öncesi dönemden İngilizceyi çift öğretmenle öğrenen öğrencilerimiz İlkokullarımızda daha yüksek bir seviyeye geçerler. İngilizce yabancı dil olmaktan çıkar ikinci anadili olarak hayatlarına yerleşir. İlk okuma-yazma öğretimi ise öğrencilerin zihinsel, duygusal ve sosyal becerilerinde önemli değişimlere neden olmaktadır. Bu değişimler öğrencilerin hayat boyu kullanacağı anlama, sıralama, sorgulama, ilişki kurma, tahmin etme gibi zihinsel becerileri de geliştirmektedir. Bu nedenle okuma-yazma becerilerinin daha sağlam temele oturması, etkili ve güzel kullanılması için dönem sonuna kadar öğrencilerin duyduğu ve çıkardığı seslerin bilincine varmalarını ve yazma sürecinde kelimeleri doğru yazmalarını hedefliyoruz.

İlk okuma-yazma öğretimi, öğrencilerin zihinsel, duygusal ve sosyal becerilerinde önemli değişimlere neden olmaktadır. Bu değişimler öğrencilerin hayat boyu kullanacağı anlama, sıralama, sorgulama, ilişki kurma, tahmin etme gibi zihinsel becerileri de geliştirmektedir.

ETKİNLİKLERİMİZDEN KARELER