KİŞİSEL GELİŞİM

ÇİZGİ KİŞİSEL GELİŞİM

ÜSTÜN YETENEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN ÖZEL ENTEGRE PROGRAMI

KİŞİSEL GELİŞİM

Çizgi Kolejlerinde öğrencilerin kişisel gelişimleri çok önem taşır. Bu nedenle öncelikle doğru takip edilmeleri eğitim-öğretim alanlarında akademik başarılarının yanında sosyal, duygusal ve yeteneklerinin gelişimi anlamında da izlenir ve desteklenirler.

ÜSTÜN YETENEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN ÖZEL ENTEGRE PROGRAMI

Sadece üstün yetenekli öğrencileri bir arada okutmak ileride öğrencilerin normal zekalı kişilerle iletişim kurmalarını çok zorlaştıracağı gibi, bu öğrencilerin toplumun her kesimiyle birarada yaşayabilme becerilerini azaltır. Entegre eğitim üstün yetenekliler ile normal öğrencileri kaynaştırmak ve üstün yetenekli öğrencileri eğitimden soyutlamamak için geliştirilen bir sistemdir.

ETKİN REHBERLİK

Rehberlik çalışmalarımızı, öğrencilerimizin kişisel ve eğitsel gelişimlerini destekleyecek etkinlikler ile hazırlarız ve öğrencilerimizin aktif katılımıyla gerçekleştiririz. Amacımız, öğrencimizin eğitim yaşamında işini kolaylaştırmak, arkadaşlarıyla, ailesiyle ilişkilerinde kendisini desteklemektir