ÇİZGİ ORTAOKUL

YARATICILIK VE BAŞARI...

HER ÖĞRENCİNİN GELİŞİMİNİ GÖZLEMLER, KAYDEDER VE İLGİLİ KİŞİLERLE PAYLAŞIRIZ.

ÇİZGİ Kolejleri’nde uygulanan Öğrenci Merkezli Eğitim, öğrenciye kendini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor. Böylece ÇİZGİ Koleji öğrencisi sadece sınavlara değil hayata da hazırlanıyor. ÇİZGİ Koleji yeni nesil eğitim yaklaşımıyla, özgün ve öğrenci odaklı eğitim sistemiyle ön plana çıkıyor.ÇİZGİ Koleji; “Sanat Eğitimi, Drama, Ekoloji, Yaratıcı Yazarlık, Girişimcilik, Mucit Atölyesi, Akıl Oyunları, Düşünme Becerileri Eğitimi, Uluslararası İlişkiler ve Yönetim Bilimi” dersleriyle öğrencileri dünya vatandaşı olarak hayata hazırlıyor. Bu sayede öğrenciler, temel müfredat derslerinde gösterdikleri başarılarda gitgide artıyor.

Çizgi Kolejleri olarak, her çocuğun öğrenebileceğine, başarısız çocuk olmadığına ve öğrencinin öğrenme sonuçlarını ortaya çıkarabilmenin en önemli hedef olduğuna inanırız.
Ölçme ve değerlendirmede hedefimiz sonuç değildir. Süreçte her öğrencinin gelişimini gözlemler, kaydeder ve ilgili kişilerle paylaşırız.
Bu anlayışla, ortaokulumuzda, Öğrenci İzleme Sistemi’ni uyguluyoruz. Amacımız eğitim öğretimde ölçme ve değerlendirme çalışmaları yapmak; ölçülebilir, elle tutulabilir veriler sunmaktır.